Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği derunin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Hiç evham yasak ki yangın felaketi, yıl süresince yaşama yitirilmesine münasebet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı kısaltarak bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem de finans yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik mimarida olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin etüt ihya çtuzakışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı demir ve dayanıklı bir strüktürya sahiptir ve rahat zarar görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

En müsait Yangın Kapısı fiyatları Armut'ta seni bekliyor. Profesyonel ve muteber Yangın Kapısı hizmeti yolmak istersen talep oluşturabilir, mevrut Yangın Kapısı fiyatlarını zıtlaştırabilir ve ihtiyacını kolaylıkla alınlayabilirsin.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yaraşır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Sadece kapının açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı baş amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar tehlikee dayanıklıdır.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page